ΚΟΣΜΟΣ

Το μυστικό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γίνονται νόστιμα τα σάντουιτς με αγγούρι

Αυτό είναι το μυστικό για τα πιο νόστιμα σάντουιτς με αγγούρι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ!
Το μυστικό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γίνονται νόστιμα τα σάντουιτς με αγγούρι

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία η διατροφή που ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και αν κρίνει κανείς από την ηλικία της, τότε κάτι κάνει πολύ σωστά!

Μια από τις διατροφικές της συνήθειες σύμφωνα με τα ΜΜΕ του νησιού είναι τα περίφημα σάντουιτς με αγγούρι που ένα μυστικό τα κάνει νόστιμα και άκρως υγιεινά.

Όπως φαίνεται οι σεφ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχουν ένα μυστικό συστατικό που προσθέτουν στα ταπεινά σάντουιτς με αγγούρι για να ανεβάσουν τη γεύση.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Jenny Hanley, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στο Boom Radio για να μοιραστεί την εμπειρία της από το να παρευρεθεί σε ένα Garden Party στο παλάτι υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό για αυτά τα σάντουιτς είναι ο δυόσμος!

«Μπορεί να είναι ένα αστείο για μερικούς ανθρώπους, αλλά όταν έχεις φάει ένα σάντουιτς με αγγούρι στο γρασίδι στο πίσω μέρος του παλατιού του Μπάκιγχαμ και ο ήλιος λάμπει και έχει δυόσμο μέσα, τότε ξέρεις ότι τα κατάφερες! Δεν θα ξαναφτιάξω ποτέ σάντουιτς με αγγούρι χωρίς ψιλοκομμένο δυόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα σάντουιτς ήταν φτιαγμένα με λευκό ψωμί, βουτυρωμένο και από πάνω κομμένο αγγούρι, λίγο δυόσμο και λίγο πιπέρι.

Δίπλα στα σάντουιτς, η Βασίλισσα απολαμβάνει ένα φλιτζάνι τσάι με λίγο γάλα να προστίθεται στη συνέχεια και να κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό το γεύμα της.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ