ΚΟΣΜΟΣ

Το πυρηνικό υποβρύχιο των οργίων

Το πυρηνικό υποβρύχιο των οργίων - Τα σκάνδαλα που σόκαραν την κοινή γνώμη
Το πυρηνικό υποβρύχιο των οργίων

Διαδοχικά σκάνδαλα σε πυρηνικό υποβρύχιο! Η αρχή έγινε όταν μια υπολοχαγός από τις ΗΠΑ συνελήφθη να τραβά ακατάλληλα video με τον ναύτη φίλο της σε μια άκρως απόρρητη βάση πυρηνικών υποβρυχίων.

Πρόκειται για την Κλερ Τζένκινς, 29 ετών, με το ψευδώνυμο Cally Taylor, η οποία βρισκόταν σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο κοντά στη Γλασκώβη.

Διενεργήθηκε έρευνα έπειτα από την κατά παραγγελία πώληση αισθησιακών videos της γυναίκας.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η γυναίκα μοιραζόταν τακτικά άσεμνες εικόνες με τον ναύτη φίλο της, του οποίου το όνομα ήταν Λίαμ Ντόντιγκτον.

Το δεύτερο σκάνδαλο στο πυρηνικό υποβρύχιο

Εκείνη ήταν 30χρονη ανθυπολοχαγός και ο άλλος παντρεμένος ταγματάρχης με δύο παιδιά. Η Σόφι Μπρουκ και ο Νίκολας Στόουν.

Απολύθηκαν επειδή έθεταν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, στέλνοντας e-mail ο ένας στον άλλο.

Τα μηνύματά τους περιελάμβαναν την ώρα αναχώρησης του υποβρυχίου HMS Victorious, καθώς και την κατεύθυνση, την ταχύτητα κ.λπ.

Στην ακροαματική διαδικασία του ναυτοδικείου, ειπώθηκε ότι όλα αυτά θα ήταν «ωφέλιμα για τον εχθρό» και κινδυνεύουν να αποδυναμώσουν το «δομικό στοιχείο» της πυρηνικής δυναμικής της χώρας.

Τα μηνύματα που στάλθηκαν σε έναν λογαριασμό Yahoo ήταν μέρος μιας «μυστικής σεξουαλικής σχέσης» μεταξύ του ζευγαριού, παρόλο που ο Στόουν είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο Στόουν απολύθηκε από το ναυτικό και εξέτισε ποινή τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Η Μπρουκ, η οποία παραιτήθηκε μετά την εμφάνιση των μηνυμάτων και άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, απολύθηκε επίσημα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πυρηνικό υποβρύχιο των οργίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.