ΚΟΣΜΟΣ

Toυρκία: Έξαλλοι οι Τούρκοι – Η Αγιά Σοφιά δεν εμφανίζεται ως τζαμί

Έντονες αντιδράσεις από τους Τούρκους για το γεγονός πως η Αγιά Σοφιά παρουσιάζεται ακόμα ως μουσείο σε επίσημη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Κωνσταντινούπολης.
Toυρκία: Έξαλλοι οι Τούρκοι – Η Αγιά Σοφιά δεν εμφανίζεται ως τζαμί

Toυρκία: Πέρασε περίπου 1,5 χρόνος από την ημέρα που η Αγιά Σοφιά άνοιξε και πάλι τις πύλες της ως τζαμί, μετά από 86 χρόνια που λειτούργησε ως μουσείο.

Παρόλα αυτά, η μη… ανανέωση σε επίσημο ταξιδιωτικό ιστότοπο στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να ενοχλεί πολύ!

Αν κάποιος λοιπόν ρίξει μια ματιά στο istanbuluseyret.ibb.gov.tr θα προσέξει πως η Αγιά Σοφιά, ένας από τους μεγαλύτερους ναούς του κόσμου και σύμβολο για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς εξακολουθεί να εμφανίζεται ως μουσείο, μαζί με τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο εσωτερικό της.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν κάθεται καθόλου καλά στην γείτονα χώρα, μη μπορώντας να κατανοήσει την καθυστέρηση της συγκεκριμένης αλλαγής.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

?>