Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι τρομοκρατούν γαλλική πόλη - «Τραμπουκίζουν» Αρμένιους και Γάλλους

Μετά τη δολοφονία 3 ατόμων στη Νίκαια, φανατικοί τραμπουκίζουν κόσμο στη γαλλική πόλη Ντιζόν φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι: Μετά τη βάναυση δολοφονία 3 ατόμων στη Νίκαια, Τούρκοι φανατικοί κατέβηκαν στους δρόμους της γαλλικής πόλης Ντιζόν την Πέμπτη το απόγευμα, φωνάζοντας «Allahu Akbar», σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους Αρμένιους, ενώ ουσιαστικά έκαναν επίδειξη δύναμης προς τις γαλλικές αρχές και τους κατοίκους της γαλλικής πόλης.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ένας Γάλλος άντρας λέει στους Τούρκους φανατικούς, «Αν δεν σας αρέσει εδώ, να επιστρέψτε στην Τουρκία, κοντά στον Ερντογάν», δείχνοντας το πολύ άσχημο κλίμα που επικρατεί λόγω των εκατέρωθεν δηλώσεων Ερντογάν και Μακρόν.

Από την άλλη πλευρά, το κεντρικό συμβούλιο της εθνικής επιτροπής των Αρμενίων (ANC) της Γαλλίας σε ανακοίνωση του στη σελίδα του στο Facebook,αναφέρει ότι «τα μέλη της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης και κινήματος Γκρίζοι Λύκοι κατέβηκαν στους δρόμους στη Ντιζόν με απειλές βίας εναντίον Αρμενίων,

Μετά τη Βιέννη και δεκάδες άλλες πόλεις, οι Γκρίζοι Λύκοι του Ερντογάν βγήκαν στους δρόμους όπως συνήθως, κάνοντας εκκλήσεις για βία και μίσος, κουνώντας την τουρκική σημαία, τις πολεμικές σημαίες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τα εμβλήματα των Γκρίζων Λύκων.

Ο φόβος δεν πρέπει υπερβαίνει το κράτος δικαίου. Περιμένουμε μια σκληρή απάντηση από τον Γάλλο Υπουργό Εσωτερικών», κατέληξε η ανακοίνωση της ANC France.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ενέργεια συνέπεσε με τη βάναυση δολοφονία τριών ανθρώπων από έναν Τζιχαντιστή που φώναζε «Αλλάχ Αμπάρ» σε μια εκκλησία στην πόλη της Νίκαιας.

Περισσότεροι από 250 άνθρωποι που έφεραν τουρκικές σημαίες απαιτούσαν βία κατά των Αρμενίων. Οι Τούρκοι σε γαλλικό έδαφος φώναζαν «Πού είστε Αρμένιοι;, θα σας σκοτώσουμε, Αλλάχ Ακμπάρ», όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα.

Η επίδειξη δύναμης εντός γαλλικού εδάφους από τουρκικής καταγωγής πολίτες, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών στην χώρα, ενώ η όλη ενέργεια σε συνδυασμό με παρόμοια δράση Τούρκων στην Βιέννη, έχει θέσει σε ετοιμότητα όλες τις αρχές ασφαλείας στην ΕΕ.

Μιλάμε ουσιαστικά για μια «εξαγωγή» της τουρκικής εθνικιστικής πολιτικής και των προβλημάτων που βιώνει σήμερα η Τουρκία στο εσωτερικό της, προς τις μεγαλοπούλεις της ΕΕ, χωρίς προς το παρόν ουσιαστική αντίδραση των Βρυξελών που φοβούνται προφανώς τα χειρότερα.

Οι Τούρκοι έχουν ήδη μεταφέρει τα δικά τους προβλήματα, με τους Αρμένιους για παράδειγμα στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων, μετακυλίοντας το πρόβλημα στην ΕΕ.

Στο εσωτερικό της τουρκικής δημοκρατίας τώρα, έχουμε μια νοοτροπία ‘σεχτών”, αναμεμιγμένη με τη συντηρητική ισλαμιστική σκέψη, που δηλητηριάζει τη χώρα από τα πρώτα χρόνια της κυριαρχίας του AKP.

Αυτό το μείγμα σε συνδυασμό με την υπέρμετρη πλέον ανεργία, φτώχεια και πείνα, θα προκαλέσει με μαθηματική ακρίβεια μια τεράστια ενδο-τουρκική έκρηξη, την οποία ο Ερντογάν θέλει να αναδιοχετεύσει στο ευρωπαϊκό έδαφος για να μην χάσει την εξουσία του.

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, παρά μόνο η συσπείρωση των Ευρωπαίων στις εθνικές, δημοκρατικές και πολιτιστικές αξίες τους, παράλληλα με την ορθή δράση όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών κατά του κύματος βίας που στρέφεται κατά της ΕΕ.

Πηγή pentapostagma.gr