ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο που την καταράστηκε άλλο μοντέλο

Αυτό είναι το πανέμορφο μοντέλο από την Τουρκία που καταράστηκε on air συνάδελφο της!
Τουρκία: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο που την καταράστηκε άλλο μοντέλο

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από την επιλογή της πανέμορφης Τουρκάλας μοντέλο, Ελτσίν Σανγκού να καταραστεί άλλο μοντέλο μπροστά στις κάμερες.

Όλα έγιναν όταν η Ελτσίν βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Ιμπραχίμ Σελίμ που μεταδόθηκε στο Youtube και ερωτήθηκε για τους ανθρώπους με τους οποίους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση.

Τότε η το πασίγνωστο μοντέλο αναφέρθηκε στην Φαχριέ Εβτσέν που επίσης είναι δίασημη Τουρκάλα με καταγωγή από την Γερμανία και εργάζεται ως μοντέλο.

Ποια ήταν η αντίδραση όμως της Ελτσίν αναφερόμενη στη συνάδελφο της; Μα φυσικά να την καταραστεί, λέγοντας πως «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα άλλαζα δρόμο αν τους έβλεπα. Ανάθεμα από τον Θεό, υπάρχουν κάποιοι που ελπίζω να διαγραφούν από τον κλάδο».

Φυσικά αυτή της η δήλωση σήκωσε όπως ήταν λογικό θύελλα αντιδράσεων καθώς αργότερα αποκαλύφθηκε ο αποδέκτης των όσων είπε η Ελτσίν Σανγκού και αφορούσαν την Φαχριέ Εβτσέν.

Τα δύο μοντέλα φέρονται να διαπληκτίστηκαν στο παρελθόν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Kurt Seyit Σura», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ελτσίν με κλάμματα.

Τουρκία: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα μοντέλο που την καταράστηκε άλλο μοντέλο

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>