Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια που λιώνει εδώ και 1,5 χρόνο

Αυτή είναι η πανέμορφη παρουσιάστρια από την Τουρκία που λιώνει μέρα με την μέρα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εικόνα της πανέμορφης παρουσιάστριας Seren Serengil που λιώνει εδώ και 1,5 χρόνο έπειτα από την προσπάθεια της να χάσει βάρος.

Η Seren Serengil είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της γειτονικής χώρας, που όμως αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας το οποίο προήλθε από την προσπάθεια της να χάσει κιλά.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο ονομάζεται ως σύνδρομο Ντάμπινγκ και έχει ως αποτέλεσμα να υποστεί κίρρωση του ήπατος.

Μιλώντας μάλιστα στα ΜΜΕ της Τουρκίας, η Serengil είπε πως αντιμετωπίζει δυσλειτουργίες εδώ και 1,5 χρόνο κάτι που την οδηγεί σε συνεχή απώλεια βάρους.

Τουρκία: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια που λιώνει εδώ και 1,5 χρόνο

Ακόμη, αποκάλυψε πως πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου καθώς νιώθει ότι λιώνει σιγά σιγά καθώς έχασε 4,5 εκατοστά σε 6 μήνες με την οστική απορρόφηση να έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Σε ποια στοιχηματική εταιρία να γραφτώ!

Παράλληλα εξέφρασε τους φόβους της καθώς το αίμα δεν πηγαίνει πλέον στον εγκέφαλο και στην καρδιά της, καλώντας όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για την αποκατάσταση της υγείας της.