Τουρκία: Εκτός από μισαλλόδοξος, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέδειξε πως είναι και αγενής. Ίσως πάλι λόγω θρησκείας να θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες.

Εκτός από μισαλλόδοξος, ο Ταγίπ Ερντογάν απέδειξε πως είναι και αγενής. Ίσως πάλι λόγω θρησκείας να θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες.

Τουρκία: Εκτός από μισαλλόδοξος, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέδειξε πως είναι και αγενής. Ίσως πάλι λόγω θρησκείας να θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες.

Άλλωστε ολοένα και πληθαίνουν οι αντιδράσεις των γυναικών στην Τουρκία για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει το γυναικείο φύλο από το καθεστώς του Ερντογάν. Αυτή τη φορά ο Τούρκος πρόεδρος απέδειξε οτι διαθέτει και… χοντροκομμένους τρόπους.

Συγκεκριμένα αντικείμενο δυσμενούς σχολιασμού έγινε η προκλητική αγένεια του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αν και οικοδεσπότης στη συνάντηση του με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, άφησε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να στέκεται όρθια.

Στήλη άλατος έμεινε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, καθώς δεν υπήρχαν παρά μόνο δύο πολυθρόνες για τους κυρίους στη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο.

Η ίδια κάθισε 12 μέτρα μακριά από τον Τούρκο πρόεδρο ενώ δεν μπορούσε ούτε να ακούσει, αλλά ούτε και να μιλήσει.

Το γεγονός σχολιάστηκε δυσμενώς από τους ευρωβουλευτές που λένε ότι σε άλλες περιπτώσεις όταν ήταν τρεις οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπήρχαν τρεις καρέκλες.

Ο ίδιος ο Ερντογάν αρνήθηκε ότι υπήρχε ειδική μεταχείριση υπέρ των ανδρών, ενώ σχολιάστηκε δυσμενώς και ο Σαρλ Μισέλ οποίος δεν έδωσε τη θέση του στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που είναι πρόεδρος της Κομισιόν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA