ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Από χιλιόμετρα φαίνεται η φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία

Φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία.
Τουρκία: Από χιλιόμετρα φαίνεται η φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία

Τουρκία: Από χιλιόμετρα φαίνεται η φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία μετά από το ισχυρότερο χτύπημα των Ρώσων σε θέσεις φιλότουρκων.

«Τα ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη επανέλαβαν τις επιδρομές εναντίον Τούρκων τρομοκρατών», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

«Μετά από ένα σχετικά σύντομο διάλειμμα, τα ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη επανέλαβαν τους Τούρκους τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει αρκετές προσπάθειες να καταλάβουν εδάφη στη βόρεια Συρία υπό τον έλεγχο των κουρδικών ένοπλων σχηματισμών και του συριακού στρατού», τονίζεται.

Ως αποτέλεσμα δύο ισχυρών αεροπορικών επιδρομών καταστράφηκε μία αποθήκη όπλων και πυρομαχικών ενώ οι καπνός από τα χτυπήματα των ρωσικών αεροσκαφών ήταν ορατός από απόσταση αρκετών δεκάδων χιλιομέτρων.

Σε ρωσικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή των επιθέσεων.

Είναι εμφανές το τεράστιο σύννεφο φωτιάς και καπνού που υψώνεται πάνω από τις θέσεις των φιλότουρκων στην Συρία.

Η επίθεση, όπως προκύπτει από τα στοιχεία συριακών πηγών, έγινε από μαχητικά βομβαρδιστικά Su-34.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες, ο Σεργκέι Μιχαϊλοφ, Ρώσος αναπληρωτής επικεφαλής της εταιρείας High-Precision Complexes, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα μοναδικό σύστημα, ικανό να καταπολεμήσει απολύτως όλα τα υπάρχοντα τούρκικα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.

Πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας Pantsir-S1M.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αδιανόητο! Η Ελλάδα θέλει τα Osprey V22 από τις ΗΠΑ

Kαστελόριζο: Ενώ ο Ακάρ απειλούσε οι Έλληνες έπιναν κρασάκι στην πυραυλάκατο Γρηγορόπουλος

Τουρκία: Από χιλιόμετρα φαίνεται η φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Από χιλιόμετρα φαίνεται η φωτιά που έβαλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους στην Συρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.