ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: H πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν άτακτο κορίτσι – Τι της έκαναν

Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή.
Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη ζωή της ήταν η ανερχόμενη και πλέον πολύ δημοφιλής στην Τουρκία ηθοποιός, Hafsanur Sancaktutan. Η 21χρονη κοπέλα μίλησε δε διαδικτυακή εκπομπή και αποκάλυψε ένα πρόσωπο που προκάλεσε έκπληξη στο τουρκικό κοινό και γενικότερα στους φαν της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Sancaktutan έχει ήδη προλάβει να προκαλέσει αίσθηση με την υποκριτική της και να βραβευθεί ή να είναι υποψήφια για αρκετά βραβεία στην τέχνη της.

Η γλυκύτατη ηθοποιός που είναι ερωτευμένη με τον επίσης Τούρκο ηθοποιό Deniz Can Aktaş, παραδέχθηκε πως μικρή ήταν ιδιαιτέρως άτακτη. Μάλιστα εξήγησε ότι έμοιαζε περισσότερο σε αγόρι, ενώ συχνά πυκνά έμπλεκε σε καυγάδες στους οποίους έπεφτε γερό ξύλο!

Αποτέλεσμα ήταν η οικογένειά της να τη στείλει σε μαθήματα καράτε προκειμένου από τη μία να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της και από την άλλη να αποκτήσει αυτοέλεγχο και να συγκρατεί τα νεύρα της.

Χαρακτηριστικά η Sancaktutan είπε: «Επειδή κατάγομαι από τη Ριζέ από την πλευρά του πατέρα μου, πήγαινα πολύ στο Ρίζε για να μαζέψω τσάι. Είμαστε τρεις αδερφές και ήμουν πάντα άτακτο παιδί. Με τραβούσαν πολύ. Όταν ήμουν μικρή, πουλούσα κρυφά το σωλήνες κάτω από το σπίτι μας στους σιδηρουργούς Όταν ήμουν μικρός ήμουν σαν αγόρι και τα πήγαινα καλύτερα με τους άντρες».

Συνεχίζοντας η όμορφη Hafsanur πρόσθεσε: «Από την άλλη όμως μάλωνα και περισσότερο με τους άντρες, καταλήγοντας να παλεύω με αρκετούς εξ αυτών. Γι’ αυτό με έστειλαν οι γονείς μου στο καράτε. Ούτε εγώ ήθελα να πάω. Το καράτε είναι τελικά ένα αμυντικό άθλημα όπως κατάλαβα».

Εν συνεχεία μιλώντας για τον έρωτα με τον συνάδελφό της Deniz Can Aktaş, που κρατά από τον περασμένο Ιούλιο, η Hafsanur Sancaktutan έκανε δηλώσεις και για την ιδιωτική της ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αγάπη, αγάπη… Χαίρομαι που υπάρχει. Συνειδητοποίησα ότι η αγάπη είναι κάτι που μαθαίνεται. Υπάρχει αγάπη σε οτιδήποτε είναι όμορφο στη ζωή μου. Αποκτάς την άνευ όρων κατάσταση να είσαι μαζί σου , εμπιστοσύνη και σεβασμό από τον σύντροφό σου. Υποθέτω ότι δεν μπορώ χωρίς αγάπη. Σε αγαπώ πολύ. Το άλλο πράγμα που πιστεύω ότι κρατά την αγάπη ζωντανή είναι η γλυκιά τσαχπινιά και το πείσμα…», κατέληξε κερδίζοντας ακόμη περισσότερο το κοινό στην Τουρκία μετά από αυτή τη συνέντευξη στο youtube.

Τουρκία: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη Τουρκάλα ηθοποιό

Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή. Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή. Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή. Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή. Τουρκία: Οι απίθανες καταστάσεις που βίωσε μια Τουρκάλα ηθοποιός όταν ήταν μικρή και τις οποίες αποκάλυψε σε διαδικτυακή εκπομπή.

\

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ