Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της!

Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της!

Δεν είναι μόνο οι κόρες στην Τουρκία, είναι και οι μαμάδες! Μπορεί η η Αλέινα Τίλκι να είναι μια πολύ όμορφη και ανερχόμενη τραγουδίστρια στη γειτονική χώρα, όμως η μητέρα της είναι… άλλο επίπεδο!

Ο λόγος για την Χαβά Εζτέλ, η οποία μόνο με… μαμά δεν μοιάζει. Όπως βλέπετε κι εσείς από τις φωτογραφίες πρόκειται για μια νεότατη μελαχρινή γυναίκα που «τα σπάει»!

Βλέπετε παρακάτω μάνα κόρη δίπλα δίπλα και δεν λέμε πως η κόρη (δεξιά) δεν είναι όμορφη, αλλά η μητέρα αριστερά παίρνει το χρυσό!

Μάλιστα η εντυπωσιακή Τουρκάλα είναι πολύ ενεργή στα social media όπου κάθε της ανάρτηση προκαλεί χαμό! Και όχι αδικαιολόγητα θα συμφωνήσετε

Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση η Χαβά Εζτέλ φόρεσε ένα ιδιαίτερα σέξι μπλουζάκι, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της. Όπως καταλαβαίνετε τα λάικ έπεσαν «βροχή», όπως και τα σχόλια.

Πάντς η Χαβά εκτός από ωραία γυναίκα είναι και καλή μητέρα. Πρόσφατα ακυρώθηκε συναυλία της κόρη της Αλέινα στο Γκόρουμ, με αποτέλεσμα η 22χρονη τραγουδίστρια να πέσει ψυχολογικά.

Η μαμά της όμως ήταν στο πλευρό της στηρίζοντάς την και τονίζοντάς της ότι δεν χρειάζεται να στενοχωριέται καθώς θα λάμψει την επόμενη φορά σε μια άλλη συναυλία.

Τουρκία: Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Τουρκάλας μαμάς

Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της! Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της! Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της! Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της!

Τουρκία: Η Χαβά Εζτέλ,, μητέρα της διάσημης Τουρκάλας τραγουδίστριας Αλέινα Τιλκί, έβαλε «φωτιά» στα social media με τις αναρτήσεις της!