Τουρκία: Ο Πούτιν έφτιαξε βίλα με αίθουσα στριπτίζ

Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφτιαξε βίλα με αίθουσα στριπτίζ!

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο αν αναλογιστεί κανείς και την τελευταία απάντηση του Κρεμλίνου στον Ερντογάν, με την Τουρκική τηλεόραση να βάζει στο στόχαστρο της, τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο συζήτησης για τους Τούρκους έγινα η νέα βίλα του Πούτιν στα σχέδια της οποίας έχει συμπεριληφθεί και μια αίθουσα για στριπτίζ!

Οι εικόνες της αίθουσας στριπτίζ του παλατιού αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, που φέρεται ότι ανήκει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά.

Τουρκία: Ο Πούτιν έφτιαξε βίλα με αίθουσα στριπτίζ

Οι εικόνες αυτές κοινοποιήθηκαν στον ιστότοπο του Ρώσου αντιπάλου του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος συνελήφθη πέρυσι κατά την επιστροφή του στη Ρωσία από τη Γερμανία για φερόμενη δηλητηρίαση κατόπιν εντολής του Πούτιν.

Έτσι φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία (ή την δημιούργησε) να τον εκδικηθεί δημοσιεύοντας εικόνες από την φερόμενη οικεία του Πούτιν που διαθέτει φυσικά και στύλο pole dance.

Τουρκία: Ο Πούτιν έφτιαξε βίλα με αίθουσα στριπτίζ

Oι εικόνες από το φερόμενο μυστικό παλάτι του Πούτιν απαθανατίζουν την  κρεβατοκάμαρα του Πούτιν στο παλάτι, το οποίο έχει ένα μυστικό τούνελ, πισίνα, παγοδρόμιο, εκκλησία, θέατρο και γυμναστήριο. Τέλος, η ομάδα του Ναβάλνι έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το pole dance hall στο παλάτι.

Τουρκία: Ο Πούτιν έφτιαξε βίλα με αίθουσα στριπτίζ

Φυσικά, τις φήμες αυτές που έγιναν viral διέψευσε ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν που βλέπει άλλου είδους κίνητρα πίσω από την κίνηση του Ναβάλνι.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο