ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Πορεία οργής κατά Ερντογάν από τους διανομείς φαγητού – «Κοκκίνισε» η γέφυρα του Βοσπόρου

«Κόκκινο ποτάμι» στην γέφυρα του Βοσπόρου από τους διανομείς φαγητού στην Τουρκία που είναι εξαγριωμένοι με την πολιτική του Ερντογάν.
Τουρκία: Διανομείς φαγητού στα όρια της εξαθλίωσης καταλαμβάνουν τη γέφυρα του Βοσπόρου σε μια κραυγή αγωνίας για το μικρό μεροκάματό τους.

Απίστευτη οργή στην Τουρκία κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τους χαμηλόμισθους και τους μεροκαματιάρηδες που βγαίνουν μαζικά στους δρόμους για να διαδηλώσουν για τον βασικό μισθό…. πείνας που είναι μόλις 314 ευρώ.

Αυτή τη φορά διανομείς φαγητού που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης «κατέλαβαν» καταλαμβάνουν τη γέφυρα του Βοσπόρου σε μια κραυγή αγωνίας για τον πληθωρισμό που «κατασπαράζει» το μεροκάματό τους.

Οπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο η γέφυρα «κοκκίνισε» από τα δεκάδες μηχανάκια των διανομέων φαγητού της «Γεμέκ Σεπετί» της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής φαγητού στη χώρα.

Ολοι μαζί ενωμένοι αντιτάχθηκαν στην Τουρκία του Ερντογάν που τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια. Ο πληθωρισμός στην χώρα έχει φτάσει πλέον σχεδόν στο 49%!

«Είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε δικαιώματα και θα νικήσουμε», λένε στα συνθήματά τους οι διαδηλωτές, ενώ κάποιοι άλλοι δηλώνουν: «Τι να αγοράσω με τον μισθό αυτό; Ούτε γάντια δεν έχω», είπε ένας, ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Έκοψα το κάπνισμα γιατί δεν βγαίνω με τον μισθό που παίρνω».

Επίσης ένας τρίτος τους συμπληρώνει λέγοντας: «Θα πρέπει να μας δώσουν αυξήσεις γιατί ο πληθωρισμός είναι πραγματικά τεράστιος στην Τουρκία. Πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. Δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν».

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμη «γροθιά στο στομάχι» του Ερντογάν, ο οποίος εξακολουθεί να τα βλέπει όλα καλά και να διαμένει στα πολυτελή παλάτια και σπίτια που διαθέτει.

Τουρκία: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Alpha

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ