ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Aυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός που ξέχασε να κουμπώσει ένα κουμπί και έγινε χαμός

Πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός... ξέχασε να κουμπώσει τα κουμπιά από τη ζακέτα της και ξεσήκωσε ολόκληρη την Τουρκία.
Τουρκία: Aυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός που ξέχασε να κουμπώσει ένα κουμπί και έγινε χαμός

Τουρκία: Η νέα μόδα θέλει της γυναίκες να μη φορούν σουτιέν, όμως μια ξανθά  πρασινομάτα Τουρκάλα ηθοποιός το πήγε… ακόμη πιο κάτω. Τι έκανε; φόρεσε τη ζακέτα της χωρίς σουτιέν και επιπλέον «ξέχασε» να την κουμπώσει καλά!

Οπως γράφει η «haberler.com»,  η Serel Locali ακολούθησε τη μόδα και φόρεσε μια ζακέτα χωρίς σουτιέν, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό κι έτσι… μισοκούμπωσε τα κουμπιά της.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι νεαρή γυναίκα που είναι κι ιδιαίτερα όμορφη προκάλεσε χαμό στους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα είχε φροντίσει να βάλει και γυαλιά με βαρύ σκελετό γεγονός που την έκανε ακόμη πιο σέξι.

Η Serel Locali, που παράτησε την υποκριτική και εγκαταστάθηκε στην Αγγλία, φόρεσε μια ζακέτα χωρίς στουτιέν από μέσα και στη συνέχεια βρέθηκε πήγε μπροστά σε έναν μεγάλο καθρέφτη. Ξεκούμπωσε το φόρεμά της μέχρι τη μέση κι έτσι ανέδειξε με… γενναιότητα τις καμπύλες της.

Γνωστή για τον χαρακτήρα της «Lara» στη σειρά «Bodrum Tale», η οποία μεταδόθηκε μεταξύ 2016-2017, η Serel Mahalleli εγκατέλειψε την υποκριτική και εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Η Locali, που δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή τραβάει την προσοχή με τις πόζες της. Αν και απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από τους θαυμαστές της στην Τουρκία, βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους followers του.

Ακολούθησε τη μόδα και φόρεσε ζακέτα. Η διάσημη στην Τουρκία κοπέλα επέλεξε να μην φορέσει εσώρουχα κάτω από τη ζακέτα. Η Locali που χόρεψε ναζιάρικα μπροστά στον καθρέφτη της έκοψε την ανάσα με το γενναίο μοίρασμα της. Η Locali, που ξεκούμπωσε τα κουμπιά της μέχρι τη μέση, όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε!

Η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός΄Serel Locali... ξέχασε να κουμπώσει τα κουμπιά από τη ζακέτα της και ξεσήκωσε ολόκληρη την Τουρκία. Η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός΄Serel Locali... ξέχασε να κουμπώσει τα κουμπιά από τη ζακέτα της και ξεσήκωσε ολόκληρη την Τουρκία. Η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός΄Serel Locali... ξέχασε να κουμπώσει τα κουμπιά από τη ζακέτα της και ξεσήκωσε ολόκληρη την Τουρκία. Η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός΄Serel Locali... ξέχασε να κουμπώσει τα κουμπιά από τη ζακέτα της και ξεσήκωσε ολόκληρη την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Διάσημο μοντέλο έβαλε μπικίνι στο Μαϊάμι και οι Τούρκοι δεν σταματούν να κάνουν like

Τουρκία: Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός που έκανε τους Τούρκους να τρελαθούν στα like

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.