Ένας Τούρκος και μια Γερμανίδα συνελήφθησαν το Σάββατο στην Αίγυπτο μετά την άφιξή τους στο Κάιρο από το εξωτερικό με 11 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές τους, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και στα αιγυπτιακά σώματα ασφαλείας. Εισαγγελέας του Καΐρου διέταξε την προφυλάκιση της Γερμανίδας και του Τούρκου ενόσω σε βάρος τους...

Ένας Τούρκος και μια Γερμανίδα συνελήφθησαν το Σάββατο στην Αίγυπτο μετά την άφιξή τους στο Κάιρο από το εξωτερικό με 11 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές τους, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας και στα αιγυπτιακά σώματα ασφαλείας.

Εισαγγελέας του Καΐρου διέταξε την προφυλάκιση της Γερμανίδας και του Τούρκου ενόσω σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής «11 κιλών κοκαΐνης» στη χώρα, ανέφερε δικαστική πηγή.

Πηγή προσκείμενη στα σώματα ασφαλείας είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο πρόσωπα αυτά αφίχθησαν στην Αίγυπτο από το Ντουμπάι των ΗΑΕ.

Πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η κοκαΐνη βρέθηκε κατά την έρευνα των αποσκευών του τούρκου επιβάτη αλλά και των προσωπικών αντικειμένων της Γερμανίδας.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση ενέκρινε τον Ιανουάριο τροπολογία της νομοθεσίας που προβλέπει ακόμη πιο αυστηρές ποινές για τη διακίνηση ναρκωτικών, φθάνοντας ως την επιβολή της ποινής του θανάτου. Η τροπολογία πάντως δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το αιγυπτιακό κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr