ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος υπουργός για τους «8»: «Η Ελλάδα θέλει στρατιωτικά μυστικά»

Δίχως τέλος η τουρκική προκλητικότητα
Τούρκος υπουργός για τους «8»: «Η Ελλάδα θέλει στρατιωτικά μυστικά»

Μετά τον Ερντογάν και το γαμπρό του, σειρά για προκλητικές δηλώσεις είχε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ.

Ο Τούρκος υπουργός, αναφέρθηκε στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς και επιτέθηκε στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως «η προστασία τρομοκρατών που έβαλαν στρατιωτική στολή θα επηρεάσει ριζικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Μαλιστα πρόσθεσε πως η Ελλάδα θέλει να πάρει στρατιωτικά μυστικά από τους στρατιωτικούς και διαμήνυσε πως η απόφαση αυτή που αφορά στη χορήγηση ασύλου δεν έχει σχέση με το κράτος δικαίου.

«Αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύουν τράβηξαν όπλα εναντίον στρατού του ΝΑΤΟ. Η 15η Ιουλίου δεν είναι ένα οποιοδήποτε γεγονός για μας. Είναι καθαρό ότι έχει πάρει άλλη διάσταση. Σκέφτονται ότι από αυτά τα άτομα μπορούν να πάρουν στρατιωτικά μυστικά. Ο καθένας από αυτούς είναι πρόσφορο εργαλείο που δεν έχει θρησκευτικό προσανατολισμό ούτε και συναίσθηση της έννοιας πατρίδας. Η προστασία τρομοκρατών που έχουν βάλει στρατιωτική στολή θα επηρεάσει τα πάντα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.