Τσιμπάνε με βελόνα γυναίκες σε clubs, τις υπνωτίζουν και τις βιάζουν - Νέα μάστιγα στη Βρετανία

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία από το φαινόμενο να τσιμπάνε με βελόνα γυναίκες σε clubs προκειμένου να τις βιάσουν!

Σοκαρισμένη είναι η Βρετανία μετά από μαζικές επιθέσεις από άνδρες προς γυναίκες μέσα σε κέντρα διασκέδασης με σκοπό να τις βιάσουν.

Η νέα αυτή μάστιγα που παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ως σχέδιο να τσιμπάνε τα θύματα με βελόνα προκειμένου να τα υπνωτίσουν και αργότερα να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της βελόνας χορηγείται μια ναρκωτική ουσία που βοηθάει τους δράστες να υπνωτίσουν άμεσα τις γυναίκες, με το φαινόμενο αυτό να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μάλιστα, μεγάλες ομάδες φοιτητών κάνουν πόλεμο στα νυχτερινά κέντρα προκειμένου να εφαρμοστούν ορισμένες αλλαγές για την ασφάλεια των θαμώνων όπως καλύμματα στα ποτά, εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο.

Πολλά τα θύματα από αυτή τη νέα μάστιγα στη Βρετανία

Ένα από τα θύματα αυτής της μάστιγας, η 19χρονη Ζάρα Όουεν από το Σάρεϊ μίλησε για αυτή την άσχημη εμπειρία που είχε καθώς ξαφνικά λιποθύμησε και απλά ξύπνησε με μια τρύπα πίσω από το πόδι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο BBC.

«Ξέρω ότι δεν ήπια τόσο πολύ όσο συνήθως και το γεγονός ότι δεν θυμάμαι τίποτα είναι τρομακτικό γιατί αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σπάνιο για μένα. Δεν έχω πάθει ποτέ απώλεια μνήμης και το επόμενο πρωί… ξύπνησα με ένα πραγματικά πρησμένο πόδι. Βρήκα ένα τσίμπημα στο πόδι μου που ήταν το επίκεντρο κάθε πόνου. Με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω και να κουτσαίνω», τόνισε η 19χρονη.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική περίπτωση θύματος που μίλησε δημόσια για τα όσα βίωσε καθώς ακόμη μια συνομήλικη με την Ζάρα Όουεν κοπέλα, από το Νότιγχαμ δήλωσε πως ξύπνησε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο χέρι.

Την ώρα που οι αρχές ψάχνουν να βρούνε την λύση σε αυτό το άλυτο μυστήριο, αυξάνοντας τις έρευνες, οι νεαρές κοπέλες προσπαθούν να βρούνε τον τρόπο για να προστατευθούν.

Ορισμένες φαίνεται πως έχουν βρει μια προσωρινή λύση, φορώντας τζιν μπουφάν ενώ άλλες φορούν δερμάτινα ρούχα προκειμένου οι βελόνες να μην τα διαπερνούν εύκολα!