Ο Τζορτζ Φλόιντ έχει φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο. Μα δεν έχει ξεχαστεί. Ούτε πρόκειται.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως το παρελθόν του Τζορτζ Φλόιντ θα… ξεσκονιστεί. Όπως και του αστυνομικού που του αφαίρεσε τη ζωή, του Ντέρεκ Σόβιν.

Μόνο που το παρελθόν είναι κοινό. Και γεμάτο με αντιπαραθέσεις. Σύμφωνα με το CBS News οι δυο τους δούλευαν σε νυχτερινό κλαμπ και δεν τα πήγαιναν καλά.

Η αποκάλυψη κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στο διαδίκτυο, ωστόσο η μαρτυρία ενός συναδέλφου του δίνει μία ακόμη διάσταση στην τραγωδία.

Ο Ντέιβιντ Πίνεϊ αποκαλύπτει ότι ο Φλόιντ και ο Σόβιν είχαν συγκρουσιακό ιστορικό, ενώ εργαζόντουσαν ως μέλη της ασφάλειας του κλαμπ.

Μάλιστα ο Πίνεϊ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ο Σόβιν αναγνώρισε τον Φλόιντ, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του τελευταίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ: Παιδικό μπλουζάκι με τη δολοφονία του πωλούνταν μέσω Amazon!

Το κανάλι φρόντισε και βρήκε την ιδιοκτήτρια του κλαμπ, την Μάγια Σανταμαρία, με το κατάστημα να είναι πλέον κλειστό. Η ιδιοκτήτρια έκανε λόγο για έναν ευέξαπτο Σόβιν και για τα προβλήματα που είχαν μαζί του αρκετοί από τους πελάτες του κλαμπ, στους οποίους φερόταν απότομα, άγρια και αυταρχικά!

Η Σανταμαρία ρωτήθηκε για τις σχέσεις του Σόβιν με τους αφροαμερικανούς και αποκρίθηκε πως ένιωθε να εκφοβίζεται από αυτούς και αυτό του προκαλούσε αισθήματα βίας και φόβου.