ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό, κοιμάται πολύ αργά – Αποκαλύψεις

Ο Βασιλιάς Κάρολος όπως δεν τον ξέρει ο κόσμος, σύμφωνα με μαρτυρίες ενός πρώην εκπροσώπου Τύπου
Βασιλιάς Κάρολος: Δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό, κοιμάται πολύ αργά – Αποκαλύψεις

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου, ονόματι Τζούλιαν Πέιν, προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων γύρω από τον άνθρωπο που διαδέχεται τη Βασίλισσα Ελισάβετ στη Βρετανία.

Ας δούμε ένα μεγάλο απόσπασμα απ’ όσα αναφέρει ο Πέιν, μέσω της «Mirror»:

«Παρά τις φήμες ότι στον Βασιλιά σερβίρεται μια σειρά από αυγά για να διαλέξει, ποτέ δεν είδα ούτε ένα βραστό αυγό στο πρωινό του όλα τα χρόνια που εργάστηκα εκεί.

Ο Βασιλιάς δεν τρώει μεσημεριανό. Συνεπώς, ένα μάθημα που πήρα από νωρίς, όταν έπρεπε να βγω έξω μαζί του, ήταν να πάρω ένα πλούσιο πρωινό ή να κουβαλάω μαζί μου μερικές μπάρες δημητριακών για να αντέξω.

Η εργάσιμη μέρα είναι αρκετά αδυσώπητη. Ξεκινώντας με την ακρόαση των νέων στο ραδιόφωνο και ένα πρωινό με φρουτοσαλάτα εποχής & σπόρους με τσάι.

Το νοικοκυριό του διευθύνεται με ακρίβεια από μια μικρή αλλά αφοσιωμένη ομάδα προσωπικού. Οι περισσότεροι είναι μαζί του για δεκαετίες.

Μια μέρα στο γραφείο είναι εξίσου γεμάτη. Διαδοχικές συνεδρίες 45 λεπτών για το επόμενο έργο της φιλανθρωπικής του οργάνωσης, μια επικείμενη περιοδεία ή μια συζήτηση με τον σερ Κλάιβ Άλντερτον, τον βασικό ιδιωτικό γραμματέα του για κρατικά ζητήματα.

Δύο φορές τον χρόνο όλη η δουλειά του μπαίνει σε ένα νέο εξάμηνο ημερολόγιο. Υπάρχει ένα διάλειμμα από το αδυσώπητο πρόγραμμά του γύρω στις 13:00. Όχι για να φάμε, αλλά για να βγούμε έξω να περπατήσουμε.

Ο Βασιλιάς αντιπαθεί να είναι μέσα για πολύ καιρό και έχει πάντα τα παράθυρα ορθάνοιχτα. Η πρώτη πραγματική παύση της ημέρας θα είναι στις 17:00, όταν θα πάρει ένα τσάι, συχνά με τη Βασίλισσα, μαζί με ένα σάντουιτς και ένα κέικ φρούτων.

Εάν έχει απομείνει κάτι από κέικ, θα τοποθετηθεί σε τάπερ, για να εμφανιστεί ξανά την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα.

Στη συνέχεια, ο Βασιλιάς βρίσκεται πίσω στο γραφείο του για να αντιμετωπίσει το βουνό της γραφειοκρατίας που, παρά τις καλύτερες προσπάθειες των ανθρώπων του, δεν φαινόταν ποτέ να μικραίνει.

Το δείπνο είναι στις 20:30 και μετά στις 22:00 επιστρέφει στο γραφείο του, συνήθως μέχρι πολύ μετά τα μεσάνυχτα».

Όταν ο Βασιλιάς Κάρολος χάνει την ψυχραιμία του

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>