ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς πλέον ο Κάρολος, αλλά το twitter «έστεψε» την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Φρέντι Μέρκιουρι!

Ο Πρίγκιπας Κάρολος χρίστηκε επιτέλους βασιλιάς της Αγγλίας και το ελληνικό Twitter «απαθανάτισε» τη στιγμή με τον δικό του τρόπο.
Βασιλιάς πλέον ο Κάρολος, αλλά το twitter «έστεψε» την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Φρέντι Μέρκιουρι!

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής ο Πρίγκιπας Κάρολος, έγινε Βασιλιάς Κάρολος, καθώς το πρωί του Σαββάτου (6/5) στέφθηκε με κάθε επισημότητα βασιλιάς της Αγγλίας. Όπως είναι φυσικό το θέμα έγινε viral στο ελληνικό Twitter που δεν ξέχασε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η στέψη του Καρόλου έδωσε τροφή για σχόλια, με τις συγκρίσεις των χρηστών της πλατφόρμας ανάμεσα στην νυν σύντροφο του Καρόλου, Καμίλα Πάκερ Μπόουλς και την πρώην Πριγκίπισσα Νταϊάνα να είναι αναπόφευκτες και την προτίμηση στην εκλιπούσα.

Μάλιστα κάποιοι άλλη τόνισαν οτι μοναδικός βασιλιάς είναι ο επίσης εκλιπών, άλλοτε τραγουδιστής των Queen Φρέντι Μέρκιουρι!

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για την στέψη του Καρόλου και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.