ΚΟΣΜΟΣ

Βενετία: Τα ξενοδοχεία διώχνουν τους γλάρους με νεροπίστολα!

Οι ξενοδόχοι στην Βενετία έχουν απηυδήσει με τους επιθετικούς γλάρους και βγήκαν στα όπλα!
Βενετία: Τα ξενοδοχεία διώχνουν τους γλάρους με νεροπίστολα!

Έχετε δει γλάρο να κάνει… bullying σε ανθρώπους; Μια βόλτα στην κοσμοπολίτικη Βενετία θα σας πείσει για την επιθετική τους συμπεριφορά!

Η επιθετική συμπεριφορά των γλάρων, οι οποίοι βρίσκονται σε πληθώρα στην Βενετία, ανάγκασε τους ξενοδόχους να βγουν στα… όπλα! Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων είδα και απόειδαν με τους γλάρους που άραζαν στα μπαλκόνια τους ενοχλώντας τους πελάτες τους και μοίρασαν νεροπίστολα!

Φαντάζεστε να περτατάτε στους δρόμους της Πόλης των Δόγηδων και να απολαμβάνετε το pannino σας και ξαφνικά να εμφανίζεται ένα γλάρος και να το γραπώνει;

Εμ, τέτοιες καταστάσεις θέλει να προλάβει η AVA.

Η Ένωση των Ξενοδόχων της ιταλικής πόλης ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής θα εξοπλίζει τους επισκέπτες με νεροπίστολα για να διώχνουν τα ενοχλητικούς γλάρους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι κυνηγούν επιθετικά το φαγητό τους και οτιδήποτε θεωρούν βρώσιμο.

Βενετία: Δείτε το βίντεο με τους τουρίστες εν δράσει!

Το όλο μέτρο έχει γίνει τουριστική ατραξιόν, μιας και οι τουρίστες απομακρύνουν τα συμπαθή πτηνά με έναν εντελώς ανώδυνο τρόπο, προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους με ηρεμία.

Τα βίντεο που βγάινουν στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες πάντως, έχουν γίνει Viral.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>