Το πρωτοφανές περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γραφεία εταιρείας, έχει προκαλέσει σάλο την πόλη Κρασνογιάρσκ, της Ρωσίας. Η 28χρονη εργαζόμενη είδε τον τρόμο με τα μάτια της, όταν ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στα γραφεία της επιχείρησης από την κεντρική είσοδο… σαν κύριος. Αρχικά, έψαξε τον χώρο να δει εάν βρίσκεται κάποιος άλλος στον χώρο....

Το πρωτοφανές περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γραφεία εταιρείας, έχει προκαλέσει σάλο την πόλη Κρασνογιάρσκ, της Ρωσίας.

Η 28χρονη εργαζόμενη είδε τον τρόμο με τα μάτια της, όταν ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στα γραφεία της επιχείρησης από την κεντρική είσοδο… σαν κύριος. Αρχικά, έψαξε τον χώρο να δει εάν βρίσκεται κάποιος άλλος στον χώρο.

Η νεαρή υπάλληλος σηκώθηκε και τον πλησίασε να δει τι θέλει, όταν ο επίδοξος βιαστής αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει άλλος στα γραφεία, έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπάει την 28χρονη, με σκοπό να την βιάσει…

Κατά τη διάρκεια της πάλης μάλιστα, η άτυχη κοπέλα η οποία αντιστάθηκε σθεναρά, κόπηκε στα χέρια όταν επιχείρησε να αρπάξει το μαχαίρι του δράστη, ενώ φέρεται να του προσέφερε χρήματα για να την αφήσει ήσυχη.

Για καλή της τύχη, είχε… φύλακα άγγελο, αφού τον επίδοξο βιαστή ακινητοποίησε ένας συνάδελφος της, που ήρθε εκείνη την ώρα στην επιχείρηση, προκειμένου να εργαστεί.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=OYAFItZot30