Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»


Λευτέρης Παυλίδης

Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»


Για τη δικογραφία του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αυτή έχει ελάχιστα στοιχεία.

Νέες δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του.

Ο γνωστός δικηγόρος, ανέφερε ότι θα μελετήσει τα στοιχεία που έχουν δοθεί και στη συνέχεια θα κρίνει το αν θα αναλάβει  υπεράσπιση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα, με ελάχιστα στοιχεία. Περίμενα μια δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων και θυμάτων.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα, γιατί άκουγα αυτές τις μέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, που είναι μόνο φήμες.

Θέλω να σας πω ότι με πολλή περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα, που συμπληρώνει σε λίγο καιρό 50 χρόνια, και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτή την υπόθεση, μόλις διαβάσω τη δικογραφία θα τοποθετηθώ αν θα αναλάβω την υπόθεση αυτού του διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και γενικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ – Νέες καταγγελίες για 65χρονο ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras