Κούγιας – Λιγνάδης: ΒΟΜΒΑ «Αν δεν πειστώ πως είναι αθώος, δεν θα τον αναλάβω»!


Μάριος Σταμπουλής

Κούγιας – Λιγνάδης: ΒΟΜΒΑ «Αν δεν πειστώ πως είναι αθώος, δεν θα τον αναλάβω»!


Ο Αλέξης Κούγιας λίγο μετά την ανακοίνωση για την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτησε από το Σάββατο (20/2), με τις αποκαλύψεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν.

Ο γνωστός ποινικολόγος προχώρησε σε δηλώσεις στο Mega, τονίζοντας πως «αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δε θα τον υπερασπιστώ» και άφησε αιχμές για δύο πρόσωπα της υπόθεσης και για την αξιοπιστία των λεγομένων τους.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δηλώνει αθώος. «Ήμουν μαθητής του πατέρα Λιγνάδη», ανέφερε και συνέχισε «είδα έναν δυστυχισμένο, συγκλονισμένο, ταπεινό άνθρωπο. Δεν μίλαγε για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη του στενοχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν και όχι αυτά για τα οποία τον καταγγέλλουν».

Σε ερώτηση για την γυναίκα που θεωρείται μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση, μια γυναίκα που δεν δηλώνει θύμα αλλά ήταν κοντινός άνθρωπος του σκηνοθέτη, ο κ. Κούγιας, απάντησε: «Μου είπε κάτι για την κυρία αυτή, τη χαρακτήρισε αναξιόπιστη μάρτυρα».

Αναφορικά με τον άνδρα που έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε: «Ένας από τους καταγγελλόμενους, εμφανίστηκε και τον άκουσα να λέει ότι ήταν πριν 20 χρόνια. Τότε δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα. Τον έπαιρνε μόνος του τηλέφωνο για να πάει σπίτι του».

Ο ποινικολόγος θα ζητήσει αύριο αντίγραφα της δικογραφίας, καθώς και να προσδιορισθεί η απολογία για την Πέμπτη 25/02/2021. «Αν δεν πειστώ για την αθωότητα του, δε θα τον υπερασπιστώ. Είμαι πατέρας. Δε θα ήθελα ποτέ ο πατέρας τους να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ξεπλύνει, έναν άνθρωπο που θα έχει κάνει κάτι βρώμικο», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Το τεκμήριο αθωότητας καταρρακώθηκε, σε περίπτωση που τελικά αθωωθεί, αυτός ο άνθρωπος καταστράφηκε…», είπε στη συνέχεια.

Έλενα Ακρίτα – Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος: Άγρια κόντρα – «Λευτεράκη, θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες»

Στέφανος Χίος: Αυτός είναι ο λόγος της σύλληψής του!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras