×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Admiral: Εγκαίνια πολλών αστέρων για το νέο κατάστημα της στην Αργυρούπολη


    Γεωργία Τσιαρλή

Admiral: Εγκαίνια πολλών αστέρων για το νέο κατάστημα της στην Αργυρούπολη


Admiral: Τα εγκαίνια ενός μαγαζιού, είναι πάντα ένα μεγάλο γεγονός, ωστόσο εκεί έξω  υπάρχουν κάποια μαγαζιά τα οποία ξέρουν να διοργανώνουν openings και σε κάνουν να το περιμένεις δες δε θες.

Ω ναι η Admiral και τα καταστήματα  της ανήκουν ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία  και θα εξηγήσουμε το γιατί στις γραμμές που ακολουθούν.

Αυτό το μεσημέρι Σαββάτου  μπορεί να είναι από εκείνα που κάποιος μπορεί να μείνει  στο σπίτι και να βαριέται χαζεύοντας στην τηλεόραση  ή μπορεί να επιλέξει  να κάνει κάτι διαφορετικό και να επισκεφθεί  το ανακαινισμένο κατάστημα της Admiral στην Αργυρούπολη (Λ. Κύπρου 2, 164 52) που κάνει  τα εγκαίνιά του.

Θα είμαστε ειλικρινείς αυτό που θα συμβεί στην Αργυρούπολη το Σάββατο, θα είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο πάρτι, οπότε  σκέψεις όπως  «Μα τι δουλειά έχω εγώ σε εγκαίνια ή βαριέμαι πολύ» δεν έχουν θέση και λόγο ύπαρξης στο μυαλό κανενός.

To Party ξεκινάει από νωρίς , εκεί γύρω στις 16:00 με ζωντανή εκπομπή από τον Γιάννη Τούμπανο και τον RADIO DEE JAΥ 95.2 FM, ενώ στην συνέχεια, αναλαμβάνουν δράση τα DJ sets των Νίκου NIVO Βουρλιώτη (ο οποίος θα εμφανιστεί και ζωντανά) και DJSPARKYT που θα δώσει το ρυθμό που χρειάζεται στο party που θα ακολουθήσει.

Στο party, θα βρίσκονται και αθλητές του ΠΑΟ, οι όποιοι θα υπογράψουν την νέα φανέλα της ομάδας η οποία έχει την υπογραφή της ιταλικής εταιρίας αθλητικής ένδυσης KAPPA.

Την παρουσίαση της μεγάλης γιορτής θα αναλάβει η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη,  ενώ  αξίζει να σημειώσουμε ότι Όλα τα σχέδια σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από τη νέα χειμερινή συλλογή των αγαπημένων brands Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER,  θα έχουν  έκπτωση 30%, ενώ θα υπάρχει και ο διαγωνισμός  #Admiral Opening Event που θα αναδείξει 20 νικητές στα social media.

Τι άλλο ετοιμάζει για φέτος η Admiral; 

Το 2019 η Admiral κάνει δυναμικό repositioning στην αγορά, τα προϊόντα της θα βρίσκονται σύντομα στα νέα Admiral Sports Shops της Βουλγαρίας, ενώ τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας διαδέχονται το ένα το άλλο με στόχο να γίνει η αγοραστική εμπειρία του κόσμου πιο απολαυστική από ποτέ. Με σύνθημα Your Life. Your Game. Η πιο ιστορική εταιρία Αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. Γιορτάζει το νέο της ξεκίνημα  με ένα μοναδικό street party, στο πιο Admiral fun opening  event!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram