×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στάθης Βελισσαράκος: Ο… Αλ Καπόνε και η φοροδιαφυγή! (vid)


Sportime Team

Στάθης Βελισσαράκος: Ο… Αλ Καπόνε και η φοροδιαφυγή! (vid)


Στάθης Βελισσαράκος: Αν οι εκλογές είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, εκείνο που… καίει περισσότερο απ’ όλα τους Έλληνες είναι κάτι άλλο. Και έχει να κάνει αποκλειστικά με τα φορολογικά!

Τα ειδοποιητήρια πληρωμής φόρων και τελών που θα καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο, με τους φορολογούμενους να έχουν μπροστά τους να πληρώσουν μεταξύ άλλων: Φόρο εισοδήματος, φόρος πολυτελούς διαβίωσης, τέλος επιτηδεύματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης και προκαταβολή φόρου, ΕΝΦΙΑ.

Κατά καιρούς έχουμε αναδείξει όλα αυτά τα θέματα μέσα από το Sprotime έχοντας πάντα σαν οδηγό τις συμβουλές του φοροτεχνικού Στάθη Βελισσαράκου.

Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε ανέλυσε τις όποιες παγίδες υπάρχουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, που όπως όλα δείχνουν παίρνει παράταση.

Ο ίδιος ο κ. Βελισσαράκος, πάντως, βρήκε έναν πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο ώστε να… χτυπήσει το καμπανάκι προς τους φορολογούμενους.

Ποιος είναι αυτός; Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, επιστρατεύει τον… Αλ Καπόνε! Είναι άλλωστε γνωστό πως ο -ίσως μεγαλύτερος- γκάνγκστερ έπεσε τελικά στη τσιμπίδα του νόμου λόγω φοροδιαφυγής! Ακριβώς, όταν δεν μπορούσαν να του προσάψουν κάτι άλλο ώστε να τον συλλάβουν, βρήκαν τον τρόπο μέσω των οικονομικών.

Αυτό το παράδειγμα λοιπόν, φέρνει εμφανώς χιουμοριστικά ο Στάθης Βελισσαράκος, θέλοντας να… θυμίσει σε όλους πως δεν πρέπει να αμελούμε τα φορολογικά και βέβαια να εμπιστευόμαστε ειδικούς επί των θεμάτων όπως δεδομένα είναι ο ίδιος!