Τριπλή βράβευση της VICAN για άλλη μια χρονιά στα Best in Pharmacy Awards 2019


Sportime Team

Τριπλή βράβευση της VICAN για άλλη μια χρονιά στα Best in Pharmacy Awards 2019


Προσωπικότητες που με το έργο τους συνέβαλαν στην ανέλιξη του φαρμακευτικού κλάδου, διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, φαρμακοποιοί, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στην τελετή απονομής των Best In Pharmacy Awards 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη, στις 15 Ιουλίου 2019 και οργανώθηκε από τον Φαρμακευτικό Κόσμο και την εταιρεία Boussias Communications.

Η εταιρεία VICAN Ν. Αναγνωστάκης Α.Ε. διακρίθηκε με 2 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο.

Συγκεκριμένα:

-GOLD βραβείο για την εντομοαπωθητική σειρά CER’8 στην κατηγορία «Κορυφαίο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος Φαρμακείου – Προϊόν υγείας και υγιεινής». Παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κος Αντώνης Ν. Αναγνωστάκης.

-SILVER βραβείο για την ανδρική σειρά περιποίησης WISE MEN στην κατηγορία «Το πιο καινοτόμο προϊόν – Καλλυντικά». Παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κος Αντώνης Ν. Αναγνωστάκης.

-GOLD βραβείο για την ανδρική σειρά περιποίησης WISE MEN στην κατηγορία «Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου». Παράλαβε ο Graphic designer της εταιρείας Κος Κυριάκος Κουτσογιαννόπουλος.

Για τη VICAN αυτά τα βραβεία αποτελούν μια επιβράβευση για τους κόπους και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της εταιρείας και παράλληλα ένα κίνητρο για ανάπτυξη, δημιουργικότητα και καινοτομία.

Best In Pharmacy Awards 2019

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras