ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Άρης-Ηρακλής: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

Άρης-Ηρακλής: Μετά από αρκετές αναβολές, κυρίως λόγω του κορονοϊού, γίνεται σήμερα (Τρίτη 10/11) τελικά ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.  Άρης-Ηρακλής: Λοιπόν στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» για την 2η αγωνιστική της Basket League. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, μπορούν να το κάνουν από την ΕΡΤ 3 και το ΕΡΤ SPORTS.
Άρης-Ηρακλής: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

Άρης-Ηρακλής: Μετά από αρκετές αναβολές, κυρίως λόγω του κορονοϊού, γίνεται σήμερα (Τρίτη 10/11) τελικά ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. 

Άρης-Ηρακλής: Λοιπόν στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, μπορούν να το κάνουν από την ΕΡΤ 3 και το ΕΡΤ SPORTS.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.