ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου: Ξεχωρίζει στις 19:30 το ματς Ν.Π.Σ Βόλος-ΟΦΗ με το οποίο ολοκληρώνεται 9η αγωνιστική.
Αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου: Πρώτη ημέρα της εβδομάδας σήμερα (23/11) και είναι λογικό να μην υπάρχει ιδιαίτερη αγωνιστική κίνηση.

Υπάρχει πάντως δράση στην Super League, καθώς στις 19:30 ο Ν.Π.Σ Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο παιχνίδι που «κλείνει» την 9η αγωνιστική.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ