ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, με λίγη δράση ωστόσο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου!

Λίγη είναι η δράση που περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα, για τις αθλητικές μεταδόσεις, για τη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το ποδόσφαιρο συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, ωστόσο λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων, δεν υπάρχει επίσημος αγώνας.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα φιλικό ματς με τον Άρη, ενώ λίγο αργότερα ο ΟΦΗ πάλι σε φιλικό αγώνα θα κοντραριστεί με τον Εργοτέλη.

Παρακάτω αναλυτικά οι μεταδόσεις για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου:

Διαβάστε επίσης: 

Η ατζέντα της ημέρας (3/9)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.