ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου!

Λίγα πράγματα έχουμε σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις αθλητικές μεταδόσεις, με το μπάσκετ να είναι αυτό που σίγουρα κυριαρχεί.

Συγκεκριμένα, στα ποδοσφαιρικά έχουμε τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πόρτο για το UEFA Youth League και κάπου εκεί τελειώνουμε.

Στο μπάσκετ τώρα, το ενδιαφέρον είναι σίγουρο πιο έντονο, αφού ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Άλμπα Βερολίνου για τη Euroleague.

Ωστόσο δε μένουμε εκεί, αφού και ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενεί τη Σλσακ Βρότσλαβ, για το EuroCup, ενώ φυσικά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το NBA.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ