ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Λαμία – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι

Λαμία - Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική των πλέι οφ της Super League
Λαμία – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι

Λαμία – Παναθηναϊκός: Σέντρα στις 17:00, στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση.

Σε 31 παιχνίδια η Λαμία έχει 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Παναθηναϊκός στον ίδιο αριθμό αγώνων έχει 68 και είναι 2ος.

Το Λαμία – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί από το κανάλι Cosmote Sport 1HD.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.