ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 28/3

Αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 28/3 Το φιλικό της Εθνικής με Ονδούρα, αγώνες προκριματικών του Μουντιάλ και Basket League ξεχωρίζουν από το τηλεοπτικό «μενού». Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Ονδούρα στις 17:00 σε ένα φιλικό που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε. Όσον αφορά τη Basket League, έχουμε τα ματς ΠΑΟΚ-Κολοσσός στις...
Αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 28/3: Το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα, αγώνες προκριματικών του Μουντιάλ και Basket League.

Αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 28/3 Το φιλικό της Εθνικής με Ονδούρα, αγώνες προκριματικών του Μουντιάλ και Basket League ξεχωρίζουν από το τηλεοπτικό «μενού».

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Ονδούρα στις 17:00 σε ένα φιλικό που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Όσον αφορά τη Basket League, έχουμε τα ματς ΠΑΟΚ-Κολοσσός στις 17:00 και Λάρισα-Περιστέρι στις 20:00.

Παρακάτω αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 28/3

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ