ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Βόλος – ΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Κόντρα στον ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα του ο Βόλος, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Οι γηπεδούχοι, έχουν πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, ωστόσο θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, που τους έχει φέρει στην πέμπτη θέση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ Από την άλλη οι...
Βόλος – ΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Κόντρα στον ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα του ο Βόλος, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι, έχουν πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, ωστόσο θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, που τους έχει φέρει στην πέμπτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ

Από την άλλη οι Κρητικοί, έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν τις απουσίες αυτές και να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από την αναμέτρηση.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Βόλος – ΟΦΗ, θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει από το Novasports 1HD.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ