Ένα τεράστιο συγγνώμη θέλουμε να ζητήσουμε σαν Sportime με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στο σημερινό Το Πρωινό μου από το Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη και τους υπόλοιπους. Ο Γιώγος Λιάγκας είπε κακάσχημο το γατάκι. Η Sportime οφείλει μια συγγνώμη

Πριν περίπου ένα μήνα , δαιμόνια ρεπόρτερ του Sportime παρατήρησε κάτι που θα αναστάτωνε την εγχώρια show biz και – όπως αποδείχτηκε – θα συζητιόταν για μήνες.

Για κλάσματα του δευτερολέπτου σε ένα video που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη από το σπίτι της, εμφανίστηκε μια γάτα διαφορετική από τον Τίμο, το γνωστό γάτο της Μαίρης. Η γάτα αυτή ήταν του Ιαν Στρατή. Αμέσως συγκαλέσαμε στη Sportime έκτακτη σύσκεψη και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί.

Στο πρώτο άρθρο για το θέμα αυτό που ανεβάσαμε, ψάξαμε να βρούμε φωτογραφία από ένα γατάκι με έκπληξη στο πρόσωπο. Ένα τυχαίο γατάκι, όχι κάποιο συγκεκριμένο. Βρήκαμε το λευκό γατάκι που βλέπετε και φτιάξαμε μια φωτογραφία που τα είχε όλα. Τη Μαίρη, τον Ιαν, ένα γατάκι και την έκπληξη.

Σήμερα, 1 μήνα μετά, το θέμα έπαιξε πάλι στο Πρωινό, αυτή τη φορά μαζί με τη φωτογραφία που είχαμε φτιάξει στο Sportime. Ο Γιώγος Λιάγκας μόλις το είδε είπε «το γατί είναι κακάσχημο». Η Φαίη προσπαθησε να το σώσει λέγοντας «Ελα μωρε γλυκουλι είναι» και μετά προσπαθούσαν όλοι μαζί να καταλάβουν αν είναι το γατί της Μαίρης Συνατσάκη ή του Ιαν Στρατή.

Ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους εμάς στο τυχαίο γατάκι της φωτογραφίας για το «κακάσχημο» που ακούστηκε. Εμάς μας φαίνεται συμπαθέστατο.

Φυσικά η δαιμόνια ρεπόρτερ δε σταματάει να παρατηρεί και να δίνει αποκλειστικότητες στο Sportime. Γιατί όπως έχετε πλέον καταλάβει το sportime δεν είναι πρώτο μόνο στα sports. Ελληνοτουρκικά θέματα, Surviror, πολιτική, παρασκήνια, gossip κλπ όλα ξεκινάνε από εδώ.