Οι πιο περίεργες γεύσεις παγωτού στον κόσμο


Sportime Team

Οι πιο περίεργες γεύσεις παγωτού στον κόσμο


Το παγωτό αποκτά πλέον άλλη υπόσταση, γίνεται γκουρμέ, γίνεται παράξενο, γίνεται λίγο κάτι σαν να μην θέλεις να το βάλεις στο στόμα σου!

Οι συμβατικές γεύσεις παγωτού, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα είναι πλέον ξεπερασμένες ενώ τις θέσεις τους παίρνουν γεύσεις που ίσως σε αηδιάσουν…αλλά υπάρχουν!

Αστακός, φουά γκρα και καυτερή πιπεριά…πολύ καυτερή είναι μόνο μερικές από τις πιο παράξενες γεύσεις που θα δοκιμάσεις . Ή δεν θα δοκιμάσεις!

1)Μάνγκο πίκλα

Ο Jeni Britton Bauer, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Jeni’s Splendid Ice Cream, συνεχίζει να δοκιμάζει τους γευστικούς κάλυκες των πελατών του με πολύ παράξενες γεύσεις παγωτού, ανάμεσα στις οποίες συναντήσαμε και το μάνγκο σε πίκλα.Πρόκειται για ένα παγωτό με βάση το τυρί με μια ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανγκό από λευκό ξύδι βαλσάμικο, λευκό πιπέρι, μπαχάρι και γαρίφαλο.

2) Παγωτό λευκής σοκολάτας με μαύρες ελιές

Το βρίσκεις στο Βερολίνο. Πρόκειται για ακριβώς αυτό που περιγράφει και το όνομά του…Λευκή σοκολάτα και μαύρες ελιές.Εμ, όχι!

3) Παγωτό παϊδάκι

Όλοι ξέρουμε κάποιον που θα σπεύσει να το δοκιμάσει…Αλλά δεν το βρίσκουμε στην Ελλάδα!Ευτυχώς! Θα το βρεις στην Όμαχα της Νεμπράσκα, στο κατάστημα των Ted και Wally. Ασχολίαστο!

4)Φουά γκρα

Το OddFellows της Νέας Υόρκης παίρνει το “περίεργο” στο όνομά του σοβαρά, και έχει γίνει συνώνυμο με τις πειραματικές γεύσεις παγωτού. Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του το 2013, εκτιμούν ότι έχουν δημιουργήσει περίπου 300 διαφορετικά είδη παγωτού – συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας φουά γκρα.

5) Παγωτό αστακός

Αυτό το βρίσκουμε λίγο πιο κοντά μας αλλά δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε να το φάμε. Θα το βρεις στη γειτονική Ρώμη..Παραπάνω δεν θέλουμε να γνωρίζουμε!


Sportime Extras