ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Αιχμηρό σχόλιο για την αναβολή καταβολής των 534 ευρώ

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου σχολιάσε με αιχμηρό τρόπο την αναβολή της καταβολής του επιδόματος των 534 ευρώ για τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. «Σήμερα, για ακόμη μια φορά, αναβλήθηκε η καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι περιμένουν εδώ και ενάμιση μήνα την ελάχιστη ενίσχυση από την κυβέρνηση που τους έθεσε...
Έφη Αχτσιόγλου

Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου σχολιάσε με αιχμηρό τρόπο την αναβολή της καταβολής του επιδόματος των 534 ευρώ για τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

«Σήμερα, για ακόμη μια φορά, αναβλήθηκε η καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι περιμένουν εδώ και ενάμιση μήνα την ελάχιστη ενίσχυση από την κυβέρνηση που τους έθεσε με δική της απόφαση σε ανεργία.

Ζουν για τρεις μήνες με 800 ευρώ αφού η μόνη ενίσχυση που έλαβαν ήταν στα μέσα του Απρίλη. Τι ακριβώς να πρωτοπληρώσουν με τα 800 ευρώ για τρεις μήνες;

Το ενοίκιο τους; Το σούπερ μάρκετ; Η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να ζει ένας άνθρωπος για τρεις μήνες με 800 ευρώ;” σημειώνει σε δήλωσή της η κ. Αχτσιόγλου.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ