Νίκος Δένδιας και Άδωνις Γεωργιάδης

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Καρφιά» κατά του Νίκου Δένδια άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ στην οποία βρέθηκε καλεσμένος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο, μετά όσα έγιναν την Τρίτη (5/10) στη Βουλή και το άγριο «χώσιμο» που δέχθηκε ο βουλευτής από τον Δένδια.

Τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ο  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος χωρίς να ονοματίσει πέταξε την ατάκα «…δεν μου αρέσει κανείς να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ».

«Ο κύριος Μπογδάνος να καταλάβει ότι έκανε λάθος και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά. Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου και στην πολιτική. Ντροπή είναι να μην καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ όταν ρωτήθηκε από το πάνελ ότι «αν ζητήσει ένα συγγνώμη θα επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα;» για να απαντήσει: «Δεν είπα εγώ τίποτα. Ακούστε εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης με τις σπόντες κατά του Νίκου Δένδια να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα