Άδωνις Γεωργιάδης

Σε έναν... δικό του κόσμο ο Άδωνις Γεωργιάδης, πανηγυρίζει για το τέλος της πανδημίας με 40 χιλιάδες κρούσματα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κήρυξε το επερχόμενο τέλος της πανδημίας. Όλα είναι καλά σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος ήδη σκέφτεται τον τουρισμό την ώρα, που η κυβέρνηση έχει κλείσει και πάλι τους Έλληνες στα σπίτια τους με τις απαγορεύσεις σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Σε ένα με ενάμιση μήνα θα τελειώσει η πανδημία, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης με περίσσιο θράσος και άνεση λίγα 24ωρα αφού δεν επέτρεψε στους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά και έβαλε νέο λουκέτο στην εστίαση και τους χώρους διασκέδασης μετά τις 12 το βράδυ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή, που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε στην αρχή πως «δεν πρέπει να μετράμε και δεν πρέπει ο οδηγός των αποφάσεών μας να είναι ο αριθμός των κρουσμάτων. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πίεση στο σύστημα Υγείας. Μέχρι στιγμής δεν ακολουθεί τον αριθμό των κρουσμάτων», είπε, φτύνοντας το πέτο του και χτυπώντας και ξύλο για… γούρι.

Ακολούθως, σε ερώτηση για την εστίαση και την την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων, lockdown και περιορισμών οι επαγγελματίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «η εστίαση δεν πρέπει να  ανησυχεί. Είναι ο χώρος που δεν βρίσκει εργαζόμενους με το κυάλι. Σε έναν μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο τουρισμός μας θα πάει καταπληκτικά»…

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο