Βελόπουλος για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Έτσι διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία» (vid)

Η διάψευση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.  Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε στο θέμα, που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το βιογραφικό του, καθώς στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Και αυτό γιατί το ίδιο το Πανεπιστήμιο, με...

Η διάψευση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε στο θέμα, που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το βιογραφικό του, καθώς στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Και αυτό γιατί το ίδιο το Πανεπιστήμιο, με διευκρίνησή του ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης φοίτησε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Πανεπιστήμιο Κύπρου «άδειασε» τον Κυριάκο Βελόπουλο (pic)

Αφού το όλο θέμα πήρε διαστάσεις, ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να τοποθετηθεί, ποστάροντας μία φωτογραφία από το πτυχίο του και γράφοντας: «Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους «χοίρους της παραδημοσιογραφίας»! Να σας πάω σε δίκη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους “δήθεν” δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!».

Ωστόσο αν παρατηρήσει κάποιος τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσει πως ο Κυριάκος Βελόπουλος παίζει με τις λέξεις.