Με ένα καυστικό σατιρικό video σχολιάζει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, την πολιτική πορεία του Τζο Μπάιντεν…ο οποίος εκλέγεται γερουσιαστής από το μακρινό…1973! Το Video αρχίζει λέγοντας “Θυμάστε το 1973;” Ξέσπασε το σκάνδαλο Watergate , ένα σπίτι κόστιζε 32.500 δολάρια, ένα αμάξι κόστιζε 3.980 δολάρια, δημιουργήθηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι, σταμάτησαν και οι αποστολές στο φεγγάρι...

Με ένα καυστικό σατιρικό video σχολιάζει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, την πολιτική πορεία του Τζο Μπάιντεν…ο οποίος εκλέγεται γερουσιαστής από το μακρινό…1973!

Το Video αρχίζει λέγοντας “Θυμάστε το 1973;” Ξέσπασε το σκάνδαλο Watergate , ένα σπίτι κόστιζε 32.500 δολάρια, ένα αμάξι κόστιζε 3.980 δολάρια, δημιουργήθηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι, σταμάτησαν και οι αποστολές στο φεγγάρι και ο Joe Biden εκλέγεται γερουσιαστής!

Και καταλήγει:  47 χρόνια! Στεγνώστε τον βάλτο!

 

Οι επικοινωνιολόγοι του Ντόναλντ Τραμπ, πέρα από τα πολιτικά επιχειρήματα αποδόμησς του Τζο Μπάιντεν έχουν εστιάσει με αριστοτεχνικό τρόπο στην αποδυνάμωση του αντιπάλου τους, μέσω της σάτιρας, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως το να λες πολιτικές αλήθειες μέσα από αστεία Videos που μπορούν να γίνουν viral, ακουμπώντας ακόμη και εκείνους που δεν ασχολούνται με την πολιτική, είναι το καλύτερο “όπλο” ακόμη και από την την δυνατή αποκάλυψη!