Με αέρα νικητή συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγα 24 ώρα πριν τις Αμερικανικές εκλογές 2020. Όπως αναφέρει σε σημερινά tweets του: Το 56% των πολιτών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με gallop είναι ικανοποιημένο με τις τωρινές συνθήκες , ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από ό, τι πριν από 4 χρόνια υπό...

Με αέρα νικητή συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγα 24 ώρα πριν τις Αμερικανικές εκλογές 2020.

Όπως αναφέρει σε σημερινά tweets του:

Το 56% των πολιτών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με gallop είναι ικανοποιημένο με τις τωρινές συνθήκες , ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από ό, τι πριν από 4 χρόνια υπό τον Ομπάμα / Μπάιντεν.

Ο Joe Biden δεν έδωσε ποτέ την απάντηση ποιοι θα είναι οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Δικαστές του!

Ο Μπάιντεν και η Ριζοσπαστική Αριστερά ζητούν τη μεγαλύτερη φορολογική αύξηση στην ιστορία των ΗΠΑ. Να θυμάστε ότι όταν ΨΗΦΙΣΕΤΕ!

Πλήρωσα πολλά εκατομμύρια δολάρια σε φόρους στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, οι περισσότεροι από τους οποίους προπληρώθηκαν. ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια εκατομμύρια. Κάτι το οποίο οι NY Times δεν τους αρέσει να αναφέρουν.

«Ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε πολλά για τους Μαύρους, αλλά δεν έκανε τίποτα για τους Μαύρους» σημείωσε ο Vernon Jones, εκπρόσωπος της πολιτείας της Γεωργίας, υποστηρικτής του Trump.

…Όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση παρόλο που φαίνεται σκληρή…είναι και αρκετά ξεκάθαρη…