ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Τραμπ: Ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να αυξήσει κατά 700% τους μετανάστες απο χώρες που καλπαζει η τρομοκρατία

#ElectionDay – Η μέρα που η Αμερική θα γράψει ξανά Ιστορία με την επιλογή Αμερικάνου Προέδρου έφτασε. Ο Ντόναλντ Τραμπ, μέχρι τελευταία στιγμή είναι ο επικοινωνιακός κυρίαρχος “του παιχνιδιού”, δείχνοντας το πολιτικό του εκτόπισμα απέναντι στον αντίπαλο του Τζο Μπάιντεν, με παράθεση έργων και επιχειρημάτων. Στις τελευταίες του ομιλίες που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες τόνισε...
Αμερικανικές Εκλογές 2020: Τραμπ: Ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να αυξήσει κατά 700% τους μετανάστες απο χώρες που καλπαζει η τρομοκρατία

#ElectionDay – Η μέρα που η Αμερική θα γράψει ξανά Ιστορία με την επιλογή Αμερικάνου Προέδρου έφτασε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μέχρι τελευταία στιγμή είναι ο επικοινωνιακός κυρίαρχος “του παιχνιδιού”, δείχνοντας το πολιτικό του εκτόπισμα απέναντι στον αντίπαλο του Τζο Μπάιντεν, με παράθεση έργων και επιχειρημάτων.

Στις τελευταίες του ομιλίες που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες τόνισε μεταξύ άλλων:

-Ο Joe Biden θα αυξήσει τους πρόσφυγες από τις χώρες καταγωγής των τρομοκρατών κατά 700 %. Το σχέδιό του θα έχει ως αποτέλεσμα να κατακλειστούν απο τέτοιους ανθρώπους οι κοινότητές σας και να μετατρέψει το Michigan, τη Minnesota, το Wisconsin και ολόκληρο το Midwest σε camp προσφύγων. Εγώ θα Προστατεύω τις οικογένειές σας και κρατάω έξω από τη χώρα μας τους ριζοσπάστες Ισλαμιστές Τρομοκράτες!

 

Ο Joe Biden υπόσχεται να καθυστερήσει το εμβόλιο και να μετατρέψει την Αμερική σε μια πολιτεία – φυλακή, που θα σε κλειδώσει στο σπίτι σου….ενώ θα αφήνει τους ακροαριστερούς ταραχοποιούς να περιφέρονται.

Το Biden Lockdown σημαίνει λουκέτα στα σχολεία, καμία αποφοίτηση, κανένας γάμος, καμία Ημέρα Ευχαριστιών, “αναβολή” στα Χριστούγεννα, καμία Τέταρτη Ιουλίου, και κανένα μέλλον για τη νεολαία της Αμερικής. Ψήφος για τον Μπάιντεν είναι μια ψήφος για lockdown, απολύσεις και εξαθλίωση.

 

Μια ψήφος για τον Joe Biden είναι μια ψήφος για την υποβάθμιση και εξάλειψη της αυτοβιομηχανίας της πολιτείας σας. Ο Μπάιντεν είναι ένας διεφθαρμένος πολιτικός που ξεπούλησε το Μίσιγκαν στην Κίνα. Ο Μπάιντεν είναι η ζωντανή ενσάρκωση της εξαθλιωμένης και διεφθαρμένης πολιτικής τάξης που πλούτισε αιμορραγώντας την Αμερική!

Ο Sleepy Joe Biden ορκίστηκε να καταργήσει τις αμερικανικές βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου και να απαγορέψει το fracking. Η ενεργειακή απαγόρευση του Μπάιντεν θα στείλει κάθε κράτος σε συντριπτική φτώχεια, από το Μίσιγκαν, στο Γουισκόνσιν στην Αριζόνα στην Πενσυλβάνια.

Τέλος τόνισε με ανάρτηση του στο Twitter πως “Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την ψηφοφορία στην Πενσιλβάνια είναι πολύ επικίνδυνη. Θα επιτρέψει αχαλίνωτη και ανεξέλεγκτη απάτη και θα υπονομεύσει ολόκληρο το νομικό μας σύστημα. Θα προκαλέσει επίσης βία στους δρόμους. Κάτι πρέπει να γίνει!”.

Το δικαστήριο προ ημερών επέτρεψε στην Πενσιλβάνια, πολιτεία που συγκαταλέγεται σε αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, να καταμετρήσει θεωρώντας έγκυρες τις ψήφους που θα φθάσουν μέσω ταχυδρομείου ως και τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή των εκλογών, επικυρώνοντας απόφαση κατώτερων δικαστηρίων έπειτα από προσφυγή των Ρεπουμπλικάνων εναντίον της απόφασης των τοπικών αρχών.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.