ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανένδοτος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν παραδέχομαι την ήττα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ. Με νέες αναρτήσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι υπήρξε νοθεία στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας μάλιστα οτι θα το αποδείξει και μάλιστα σύντομα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Ανένδοτος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν παραδέχομαι την ήττα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ.

Με νέες αναρτήσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι υπήρξε νοθεία στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας μάλιστα οτι θα το αποδείξει και μάλιστα σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: Ποιες αθλητικές δραστηριότητες επιτρέπονται εν μέσω lockdown (vid)

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» έγραψε σε αμέσως επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο αργότερα επανήλθε ξεκαθαρίζοντας: «Κέρδισε (σ.σ. ο Μπάιντεν) μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», έγραψε.

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την άποψή του περί νοθείας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι θα τις κερδίσει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.