Μέχρι και το CNN κανάλι το οποίο πολέμησε όσο κανένα άλλο τον Τραμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, παρουσίασε δημοσκόπηση στην οποία οι ειδικοί βλέπουν νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. Μια νέα δημοσκόπηση της Des Moines Register / Selzer and Co δίνει στον Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Αϊόβα, προβάδισμα νίκης με 48% έναντι...

Μέχρι και το CNN κανάλι το οποίο πολέμησε όσο κανένα άλλο τον Τραμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, παρουσίασε δημοσκόπηση στην οποία οι ειδικοί βλέπουν νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια νέα δημοσκόπηση της Des Moines Register / Selzer and Co δίνει στον Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Αϊόβα, προβάδισμα νίκης με 48% έναντι 41% για τον Τζο Μπάιντεν και έτσι αναπτερώνει το ηθικό της προεδρικής καμπάνιας ενόψει των αμερικανικών εκλογών της Τρίτης.

Η δημοσκόπηση στην Αϊόβα ανέβασε ουσιαστικά τον Τραμπ κατά 2 μονάδες!

Όπως αναφέρει ο αναλυτής Χάρι Εντεν, “ας είμαστε πολύ σαφείς, ο Μπάιντεν είναι το φαβορί στην ψηφοφορία για να μπει στον Λευκό Οίκο. Ηγείται στις πολιτείες που είναι απαραίτητες για να πάρει 270 εκλογικές ψήφους και αυτές οι βαθμολογίες είναι ευρύτερες από αυτές που είχε η Χίλαρι Κλίντον πριν από τέσσερα χρόνια.

Η δημοσκόπηση Selzer αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Εάν είναι σωστές, ο Τραμπ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από ό, τι υποτίθεται, και θα μπορούσαμε να είμαστε σε έναν πολύ πιο σύντομο αγώνα (αποτελεσμάτων) από ό, τι περιμένουν πολλοί.
Πράγματι, είναι πιθανό ο Τραμπ να κερδίσει στην Αϊόβα με μεγάλο περιθώριο που θα δημιουργήσει προβλήματα σε άλλες πολιτείες.