ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Επική γκάφα Μπάιντεν! Σύστησε την εγγονή του…ως τον νεκρό γιο του

Δεν είναι στα καλύτερα ο Τζό Μπάιντεν και δυστυχώς δεν μπορεί να το κρύψει με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση εκλογής του ως Πρόεδρος της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν σε mini συγκέντρωση νωρίτερα στη Φιλαδέλφεια, μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015. “Αυτός...
Επική γκάφα Μπάιντεν! Σύστησε την εγγονή του…ως τον νεκρό γιο του

Δεν είναι στα καλύτερα ο Τζό Μπάιντεν και δυστυχώς δεν μπορεί να το κρύψει με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση εκλογής του ως Πρόεδρος της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν σε mini συγκέντρωση νωρίτερα στη Φιλαδέλφεια, μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.

“Αυτός είναι ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Και αυτή η εγγονή μου, η Νάταλι”, είπε, αγκαλιάζοντας μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.
Αφού κατάλαβε την γκάφα του συνέχισε: “Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή”. Και αγκάλιασε τη “σωστή” εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επική γκάφα Μπάιντεν! Σύστησε την εγγονή του…ως τον νεκρό γιο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.