Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, μια συλλογική ομάδα με επικεφαλής τους Black Lives Matter και Shutdown DC πραγματοποίησε "εκπαιδευτικές συνεδρίες για διαδηλωτές" μέσω ZOOM, ώστε να οργανωθούν και να διαμαρτυρηθούν την Ημέρα των Εκλογών απέναντι από τον Λευκό Οίκο που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, μια συλλογική ομάδα με επικεφαλής τους Black Lives Matter και Shutdown DC πραγματοποίησε “εκπαιδευτικές συνεδρίες για διαδηλωτές” μέσω ZOOM, ώστε να οργανωθούν και να διαμαρτυρηθούν την Ημέρα των Εκλογών απέναντι από τον Λευκό Οίκο που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου.

 

Αρκετά έγγραφα που διέρρευσαν και ηχογραφήσεις κλήσεων του Zoom, περιγράφουν ένα χαλαρό αλλά συντονισμένο δίκτυο ακτιβιστών που επιδιώκουν να κινητοποιηθούν σε όλη την Αμερική, ειδικά εάν ο Πρόεδρος Τραμπ κερδίσει τις εκλογές ή εάν αμφισβητηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο στόχος προφανής όπως αναφέρει το Fox News… να συνεχιστεί η πολιτική αναταραχή από την Ημέρα των Εκλογών μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας – και ενδεχομένως μέχρι τα προεδρικά εγκαίνια τον Ιανουάριο!

 

Απαντώντας στο Fox News, το FBI είπε ότι η συνήθης πρακτική του είναι να μην επιβεβαιώσει ούτε να αρνηθεί μια έρευνα. Το πρακτορείο είπε ότι συνεργάστηκε πολύ πριν από τις 3 Νοεμβρίου με ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς εταίρους για να «συγκεντρώσει και να αναλύσει πληροφορίες για να προσδιορίσει εάν τα άτομα ενδέχεται να έχουν κίνητρο και να κάνουν βίαιη δράση για οποιονδήποτε λόγο».

Watch the latest video at foxnews.com
https://www.foxnews.com/