Ντόναλντ Τραμπ

Δεν λέει να το... χωνέψει ο Ντόναλντ Τραμπ ότι έχασε την Προεδρία στην Αμερική, από τον Τζο Μπάιντεν...

Τη στιγμή που δεν έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς τα πράγματα στην Αμερική, ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα του.

Ο νυν πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, αμφισβητεί την αξιοπιστία των εκλογών που έγιναν. Τις οποίες έχασε από τον Τζο Μπάιντεν. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσει τον Λευκό Οίκο για τον Μπάιντεν.

Την ίδια στιγμή όμως εκκρεμούν και οι νομικές διαδικασίες, τις οποίες έχει κινήσει ο Τραμπ. Αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα και για αυτό έχει κάνει ένσταση.

Από εκεί και πέρα όμως ήδη σκέφτεται το επόμενο πολιτικό βήμα του, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μείνει τώρα στον Λευκό Οίκο.

Όπως αποκάλυψε στο «CBS News» ανώτερος σύμβουλος της καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου, αλλά και ένας σύμμαχος του, έχει σκοπό να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024!

Δεν θέλει με τίποτα να αφήσει την Προεδρία και σκέφτεται από τώρα να τη διεκδικήσει, ξανά, στην επόμενη 4ετία. Σε περίπτωση πάντα που δεν δικαιωθεί στις κινήσεις που έχει κάνει για τις τωρινές εκλογές.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών, Κέβιν Κράμερ κάλεσε τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα για να εκφράσει την υποστήριξή του. Αναφορικά με τις προσπάθειες που κάνει να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως γράφτηκε στο Politico. Ωστόσο, αξιωματούχος κοντά στον Κράμερ ανέφερε πως ο Τραμπ του αποκάλυψε ότι «εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα είμαι ξανά υποψήφιος σε τέσσερα χρόνια»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πέτσας: «Άρση του lockdown 30 Νοεμβρίου, ανοιχτά μαγαζιά τα Χριστούγεννα»