ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την ήττα στις εκλογές: Κατηγόρησε ακόμα και το FBI για νοθεία!

Συνεχίζει την επίθεση κατά πάντων ο Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά το αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών, στις οποίες επικράτησε ο Τζο Μπάιντεν. Ο Τραμπ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις αμερικανικές εκλογές 2020, κατηγορώντας, ακόμη και τοFBI για συνεργασία του με το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να υπάρξει νοθεία! «Αυτό είναι απόλυτη απάτη και πώς το...
Πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την ήττα στις εκλογές: Κατηγόρησε ακόμα και το FBI για νοθεία!

Συνεχίζει την επίθεση κατά πάντων ο Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά το αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών, στις οποίες επικράτησε ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις αμερικανικές εκλογές 2020, κατηγορώντας, ακόμη και τοFBI για συνεργασία του με το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να υπάρξει νοθεία!

«Αυτό είναι απόλυτη απάτη και πώς το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν ξέρω, ίσως εμπλέκονται, αλλά το πώς επιτρέπεται στους ανθρώπους να ξεφύγουν κάνοντας τέτοια πράγματα είναι απίστευτο. Οι εκλογές αυτές ήταν απάτη. Οι εκλογές αυτές ήταν ολική απάτη», ισχυρίστηκε ο Τραμπ, μιλώντας στο Fox News σε τηλεφωνική συνέντευξη το πρωί της Κυριακής.

«Έχουν πάει εδώ και πολύ καιρό. Μερικοί από αυτούς έχουν υπηρετήσει πολλούς διαφορετικούς προέδρους και έχουν τις δικές τους απόψεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι… με όλη την απάτη που έχει γίνει, κανείς δεν έχει έρθει σε εμένα να πει: «το FBI έχει πιάσει τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν αυτό το σχέδιο», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος συνέχισε να παραπονιέται ότι το FBI και το DoJ δεν έχουν ακόμη διερευνήσει τις πιθανές παράνομες δραστηριότητες των αξιωματούχων της εποχής Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπείας στην εκστρατεία Trump το 2016.

«Τι γίνεται με τον Comey, τον McCabe, τον Brennan, με όλους αυτούς τους ανθρώπους; Είπαν ψέματα στο Κογκρέσο, είπαν ψέματα, διέρρευσα … Τι κάνουν με όλα αυτά τα πράγματα;» Ο Τραμπ ρώτησε, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή του FBI James Comey, τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή του FBI Andrew McCabe και τον πρώην διευθυντή της CIA John Brennan.

Υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος παρακολουθούσε τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τους ισχυρισμούς περί απάτης στις εκλογές, ο Τραμπ είπε ότι ηγέτες άλλων χωρών τον καλούσαν λέγοντας ότι η ψηφοφορία στις 3 Νοεμβρίου ήταν «…οι πιο βρώμικες εκλογές που έχουμε δει ποτέ».

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ακόμη ότι μάλλον θα είναι δύσκολο να φέρει τους ισχυρισμούς του περί εκλογικής νοθείας ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να το φέρουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να αμφισβητεί τα εκλογικά αποτελέσματα. «Δεν θα αλλάξω γνώμη σε έξι μήνες», είπε.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο του Open, ο απερχόμενος πρόεδρος, δεν τα παρατά τόσο εύκολα, καθώς την ημέρα της ορκωμοσίας, δηλαδή στις 20 Ιανουαρίου, ο Τραμπ οργανώνει μεγάλη συγκέντρωση, αλλά φαίνεται πως θα ανακοινώσει και την υποψηφιότητά του για τις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Mark Zuckerberg: Ταράζει Tα Kύματα Με Τις Αλλαγές σε Instagram Και Facebook

Mark Zuckerberg: Ταράζει Tα Kύματα Με Τις Αλλαγές σε Instagram Και Facebook

Θύελλα αντιδράσεων μετά την κατάργηση του συστήματος ελέγχου των fake news στα κοινωνικά δίκτυα της Meta

Κοινωνία
Κοινωνία: Παγκόσμια Ημέρα Αυγού: Οι απίστευτοι λόγοι για τους οποίους την γιορτάζουμε

Παγκόσμια Ημέρα Αυγού: Οι απίστευτοι λόγοι για τους οποίους την γιορτάζουμε

Έρευνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια, «αθωώνουν» το αυγό, καθώς περιέχει τη λεγόμενη «καλή» χοληστερίνη (HDL).

Κοινωνία
Κοινωνία: Κρήτη – Βίντεο σοκ: Θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητο να… εκσφενδονίζεται!

Κρήτη – Βίντεο σοκ: Θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητο να… εκσφενδονίζεται!

Τροχαίο δυστύχημα που προκαλεί σοκ στην Κρήτη, καθώς αυτοκίνητο... πέταξε και προσγειώθηκε σε δημοτικό δρόμο!

Κοινωνία
Αμερικανικές εκλογές: Δίκη Τραμπ: Συγκλονιστικό video έφεραν στη Γερουσία οι Δημοκρατικοί

Δίκη Τραμπ: Συγκλονιστικό video έφεραν στη Γερουσία οι Δημοκρατικοί

Ένα συγκλονιστικό video από την εισβολή στο Καπιτώλιο παρουσίασε στη δίκη Τραμπ ο Δημοκρατικός βουλευτής-κατήγορος Τζέιμι Ράσκιν.

Αμερικανικές εκλογές
Αμερικανικές εκλογές: ΗΠΑ – Viral: Ο Μπιλ Κλίντον… κοιμήθηκε στην ορκωμοσία Μπάιντεν (vids, pics)

ΗΠΑ – Viral: Ο Μπιλ Κλίντον… κοιμήθηκε στην ορκωμοσία Μπάιντεν (vids, pics)

VIRAL έχει γίνει το βίντεο όπου φαίνεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον να κοιμάται στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Αμερικανικές εκλογές
Αμερικανικές εκλογές: ΗΠΑ: Ορκίστηκε ο Μπάιντεν – «Σήμερα δεν νίκησε ένας υποψήφιος, νίκησε η δημοκρατία»

ΗΠΑ: Ορκίστηκε ο Μπάιντεν – «Σήμερα δεν νίκησε ένας υποψήφιος, νίκησε η δημοκρατία»

O Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το συγκεκριμένο γεγονός

Αμερικανικές εκλογές
Αμερικανικές εκλογές: Τραμπ: Καμία ανησυχία για την τροπολογία – «Ζητώ σεβασμό του νόμου»

Τραμπ: Καμία ανησυχία για την τροπολογία – «Ζητώ σεβασμό του νόμου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη ομιλία μετά την αιματηρή εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Αμερικανικές εκλογές
Κόσμος: ΗΠΑ-βίντεο σοκ: Αστυνομικός βγάζει αίμα από το στόμα καθώς ο όχλος στο Καπιτώλιο τον «λιώνει»

ΗΠΑ-βίντεο σοκ: Αστυνομικός βγάζει αίμα από το στόμα καθώς ο όχλος στο Καπιτώλιο τον «λιώνει»

Καπιτώλιο: Ένα βίντεο που πραγματικά συγκλονίζει και αφορά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Κόσμος
Featured: Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασιστικό να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού»

Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασιστικό να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού»

Ο συνεργάτης του Sportime, Δημήτρης Φιλιππίδης. μίλησε για το twitter του Νίκου Παπαδογιάννη στο thestival.gr

Featured