Αρβανίτης: «Να συστρατευθούμε στον αγώνα για τα δίκαια του ΑΡΗ»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Αρβανίτης: «Να συστρατευθούμε στον αγώνα για τα δίκαια του ΑΡΗ»


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη και παράλληλα δημοτικός σύμβουλος, Λευτέρης Αρβανίτης πήρε γι’ ακόμα μια φορά θέση για το θέμα, που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και την αρνητική ψήφο του για τη Νέα Τούμπα.

Με ανάρτησή του, ο Λευτέρης Αρβανίτης ξεκαθαρίζει και πάλι τη θέση του για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και καλεί σε συστράτευση για τα δίκαια του Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αρβανίτης:

«Σε μία εποχή που γίνεται μεγάλη μάχη σε όλα τα μέτωπα, που όλοι καμαρώνουν την ποδοσφαιρική ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας και στέκονται στο πλευρό της ΚΑΕ και του Α.Σ. στην προσπάθεια να μείνει ζωντανό το τμήμα και να ορθοποδήσει ο σύλλογος, η εσωστρέφεια δε λέει να αφήσει τον ΑΡΗ.

Από χθες και από το πουθενά ξεκίνησε ακόμα μία προσπάθεια για να πληγεί το όνομά μου (ας μη γελιόμαστε, όλοι ξέρουν ποιος ήταν ο στόχος), οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επίθεση» Α.Σ ΠΑΟΚ σε Αρβανίτη: «Τιμάει το ήθος και τις ρίζες του σωματείου στο οποίο προεδρεύει»

Κατ’ αρχήν, ο μύθος που κυκλοφόρησε στα social media και έφτασε μέχρι και σε ιστοσελίδες, ότι ψήφισα «ναι» για το γήπεδο της Τούμπας, κατέρρευσε νωρίς και σαν χάρτινος πύργος. Άλλωστε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όσο για την απομόνωση μίας φράσης σε συνέντευξή μoυ και την προσπάθεια να γίνει «σημαία», την αφήνω στην κρίση σας. Πάμε στα σοβαρά.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν και από δω, όπου έχω άμεση επαφή με τους φίλους του ΑΡΗ, ότι στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο ήμουν απών. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού δεν είναι δυνατή η παρουσία μου, ούτε των υπόλοιπων μελών σε όλα τα συμβούλια. Αυτό φυσικά δε σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινά της πόλης μας, ούτε έλλειψη σεβασμού σε όσους με εξέλεξαν με την ψήφο τους στο δημοτικό συμβούλιο. Ορισμένες φορές η απουσία είναι αναγκαστική, για επαγγελματικούς λόγους, για λόγους υγείας ή για οικογενειακούς λόγους.

Τη θέση μου για το συγκεκριμένο θέμα του γηπέδου της Τούμπας δε χρειάζεται να την ξαναπώ, τη γνωρίζουν όλοι, την έχω πει δημόσια εδώ και τρία χρόνια.

Καλώ λοιπόν όλους εσάς, να συστρατευθούμε στον αγώνα για τα δίκαια του ΑΡΗ, για να πάρει ο σύλλογος ότι του αναλογεί, σε θέματα γηπέδου και όχι μόνο.

Μία προσπάθεια που έχει ενταθεί εδώ και ένα χρόνο από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία και με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ο στόχος μας είναι αυτός και δεν πρέπει να μας αποσυντονίζει τίποτα και κανένας. Και ας αφήσουμε στην άκρη τις προσπάθειες για να δημιουργηθούν θέματα από το πουθενά και εσωτερικές έριδες, οι οποίες παραδοσιακά έχουν πληγώσει το σύλλογο. Γιατί εκεί είναι η θέση τους και όσων τις δημιουργούν: ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.!!!»


Sportime Extras