Αυγενάκης: «Γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του από αναρχικούς! – «Κατευθυνόμενη ενέργεια», δήλωσε


Αλέξανδρος Κωτάκης

Αυγενάκης: «Γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του από αναρχικούς! – «Κατευθυνόμενη ενέργεια», δήλωσε


Επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Με ανάρτηση που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται ότι η επίθεση έγινε από αναρχικούς, οι οποίοι αφού προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο γραφείο του έγραψαν συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός αθλητισμού κάνει λόγο για «κατευθυνόμενη επίθεση από ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας που δεν τρομοκρατούν κανέναν».

Αναλυτικά όσα έγραψε o Λευτέρης Αυγενάκης στη σελίδα του στο Facebook

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος», καταλήγει στα όσα γράφει ο Αυγενάκης.

Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν…

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Friday, February 26, 2021

Επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras